Брандиране с Префо Фолио

Най-добрата визуална реклама за вашия бизнес

Брандирането на прозорци е един от най-добрите начини да направите вашата фирма да се забележи. Ако сте нов бизнес или искате да повишите популярността на съществуващия си бранд, брандирането на прозорци е идеалната визуална реклама за вас. В този статия ще ви разкажа за предимствата на брандирането с прозоречна перфолента, как да я използвате и как да я инсталирате.

Предимствата на брандирането със самозалепващо PVC перфо фолио

1. Визуална привлекателност

Перфо фолиото ви позволява да създадете красив и уникален дизайн, който да привлича вниманието на потенциалните ви клиенти. Можете да използвате ярки цветове, логото на фирмата си и съобщение, което да се вижда отдалече. Важно е да използвате чист и лесен за разбиране дизайн, за да създадете добро впечатление.

2. Поверителност и уют

Прозоречната перфолента позволява на светлината да влиза вътре във вашето помещение, но същевременно осигурява поверителност и уют. Това е особено полезно, ако вашият бизнес е в центъра на града или на оживена улица.

3. Защита от UV лъчи

Перфо фолиото не само ви помага да рекламирате бизнеса си, но и защитава от UV лъчи. Това е полезно за защита на вашите служители и мебели вътре във вашия магазин или офис.

4. Икономичен начин за реклама

Брандирането с прозоречна перфолента е икономичен начин за реклама. Сравнено с други начини за рекламиране, като например телевизия,билборд или софиални мрежи, брандирането на прозорците ви е най-бързия и евтин начин да запознаете потенциалните ви клиенти каква е вашата дейност.

 

Как да използвате прозоречната перфолента за брандиране

1. Изберете правилния дизайн

Правилният дизайн е ключът към успешното брандиране с прозоречно перфо фолио. Трябва да изберете дизайн, който да отразява бранда и да привлича вниманието на клиентите. Можете да създадете дизайна сами или да се обърнете към нашите професионалисти, които ще успеят да пресъздадат всяко ваше желание.

2. Измерете правилно прозорците

След като изберете дизайна, трябва да измерите правилно прозорците, на които ще поставите самозлепващото перфо фолиото. Това ще ви помогне да изберете правилния размер на фолиото също така ние можем да направим това вместо вас.

3. Изберете правилното перфо фолио

Съществуват различни видове прозоречно перфо фолио, като например мономерно или полимерно фолио. Според лепилото буват с лесно отсраняване или с перманентен лепилен слой. Изберете перфолента, която най-добре отговаря на нуждите на вашия бизнес.

4. Инсталиране на самозалепващо перфо фолио

Инсталирането на прозоречното перфо фолио е много лесно и не изисква специални умения. Можете да го направите сами, но ако не сте сигурни, е по-добре да се обърнете към професионалист. За инсталирането на префо фолито са необходи остър нож и ракел за нанасяне.

Заключение

Брандирането със самозалепващо PVC перфо фолио е един от най-добрите начини да рекламирате своя бизнес. Това е икономичен и ефективен начин да привлечете вниманието на потенциални клиенти. Правилно избраната прозоречно перфо фоли може да ви помогне да създадете красив и привлекателен дизайн, който да се откроява. Инсталирането на прозоречна перфолента е лесно и може да се направи самостоятелно или да се обърнете към професионалист.

Често задавани въпроси

1. Може ли да се постави перфо фолио на прозорец на автомобил?

Може да се постави прозоречно перфо фолио на всякакъв вид прозорци и врати, като например на магазини, автомобили, офиси и др.

2. Колко време трае инсталирането на перфо фолиото?

Инсталирането на прозоречното перфо фолио зависи от размера на прозореца и сложността на дизайна. Обикновено инсталирането отнема около 1-2 часа.

3. Може ли да се премахне перфо фолиота след като е поставена?

Да, прозоречното перфо фолио може да се премахне след като е поставена, без да оставя следи.

4. Колко дълго може да издържи перфо фолиото?

Прозоречното перфо фолио може да издържи до 3 години, в зависимост от качеството на материала и условията на поставяне.

5. Каква е разликата между прозоречното перфо фолио и обикновената рекламна надпис?

Прозоречното перфо фолио позволява на светлината да преминава през нея, като в същото време осигурява непрозрачност от външната страна. Обикновените рекламни надписи не позволяват на светлината да преминава през тях и не могат да осигурят непрозрачност.

Технически данни

  • Дебелина -115 μ ±10%
  • Стандарт - ISO 534-80
  • Перфорирана площ - 41%
  • Диаметър на дупките - 1.6mm
  • Тип - мономерно/полимерно PVC фолио
  • Цвят/ финиш - бял/мат
  • Лепило - солвентно отстраняемо

Свържете се с нас